از آن زمانی استفاده کنید که می خواهید داده های نوشته شده توسط SyncFlow را حذف کنید و همگام سازی را از یک وضعیت همگام‌سازی پاک دوباره شروع کنید.

این کار داده های نوشته شده توسط برنامه‌های دیگر، Apple Watch، iPhone یا ورودی دستی را حذف نمی کند.

تاریخچه همگام‌سازی ذخیره‌شده برای شما در سرور SyncFlow نیز حذف می‌شود. اتصال Fitbit و شناسه Firebase یا RevenueCat حذف نمی‌شود.

بازنشانی محلی شامل تداوم و حافظه موقت همگام‌سازی، زمان‌بندی‌ها، قفل‌ها، زمان محدودیت نرخ و وضعیت انتقال است.